• Natječaji

  • Naslovnica
  • Novosti
  • Natječaji
  • Online edukacija „(O)PG - kako ga osnovati, kako poslovati, kako dobiti potporu?”

Online edukacija „(O)PG - kako ga osnovati, kako poslovati, kako dobiti potporu?”

Imate OPG, ali još niste sigurni koje su vaše obveze i davanja? Želite pokrenuti OPG, a ne znate koji su koraci osnivanja, uvjeti za prodaju proizvoda? Ne znate koji su uvjeti za obavljanje ugostiteljskih i turističkih usluga na OPG-u? Želite znati više o mogućnostima financiranja?

Centar za poduzetništvo organizira besplatnu online edukaciju na temu „(O)PG - kako ga osnovati, kako poslovati, kako dobiti potporu?”.

Pridružite nam se na vrijeme jer obiteljska poljoprivredna gospodarstva imaju ključnu ulogu u hrvatskoj poljoprivredi. Ona osiguravaju održivo gospodarenje prirodnim resursima, čuvaju bioraznolikost te aktivno utječu na zaustavljanje trenda depopulacije i potiču daljnji razvoj ruralnih sredina. Vaša prisutnost na edukaciji pomoći će vam da bolje razumijete sve aspekte poslovanja OPG-a i iskoristite mogućnosti financiranja koje su vam na raspolaganju.

Termin održavanja: 26.04.2024. s početkom u 9:00 sati

Predviđeno trajanje edukacije: 4 sata

Radionicu će voditi Valentina Hažić, poslovna savjetnica s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju poljoprivrednih proizvođača. Po struci je magistar agronomije, sveučilišni specijalist poslovne ekonomije te doktorand na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Vlasnica je obrta Agrotina i članica OPG-a Hažić koje se bavi proizvodnjom i preradom jabuka i grožđa, pružanjem turističko-ugostiteljskih usluga i usluge smještaja. Bavi se razvojem svog OPG-a u smislu planiranja razvojnih investicija i pripremanja projekata za financiranje iz EU fondova.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

- poveznice

- maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

- telefona: 020/418-401

Prijavite se već danas i budite korak bliže korisnim informacijama koje će vam pomoći u uspješnom vođenju vašeg OPG-a.

 

Ispis

Kontakt:


Razvojna Agencija Općine Orebić
Obala pomoraca 24
+385 (0)20 412-071
razvojna.ora@gmail.com
Pon-Pet