• Natječaji

Javni poziv za sufinanciranje izrade poslovnih planova

Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora po Programu poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva u Dubrovačko-neretvanskoj županiji za razdoblje 2022.-2024. godine, za sufinanciranje izrade poslovnih planova.
 
Korisnici potpora:

fizičke osobe upisane u obrtni registar - obrti

obiteljska poljoprivredna gospodarstva - OPG

mala i srednja trgovačka društva u 100% privatnom vlasništvu,

čije je sjedište odnosno prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije.
 
Bespovratne potpore dodjeljuju se za troškove:

izrade poslovnog plana ili investicijske studije koje su sastavni dio dokumentacije za podnošenje zahtjeva po kreditnim programima koje provodi Dubrovačko-neretvanska županije u suradnji sa poslovnim bankama, pod uvjetom da su kreditna sredstva realizirana;

izrade poslovnog plana ili investicijske studije koje su sastavni dio dokumentacije za podnošenje zahtjeva po kreditnim programima koje provodi HAMAG i HBOR u suradnji sa poslovnim bankama ili samostalno, pod uvjetom da su kreditna sredstva realizirana.

Sufinanciraju se troškovi u visini do najviše 50% troškova, ali ne više od 663,61 eur / 5.000,00 kn po pojedinom poduzetniku.
 
Dokumentacija za prijavu dostupna je na ovoj poveznici
 
Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2023. godine.
 
Za sve informacije o pozivu dostupan je kontakt: tel 020/351-431, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ispis

Kontakt:


Razvojna Agencija Općine Orebić
Obala pomoraca 24
+385 (0)20 412-071
razvojna.ora@gmail.com
Pon-Pet