• Natječaji

  • Naslovnica
  • Novosti
  • Natječaji
  • Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske

Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje kontinuirano otvoren Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske.

Javni poziv usmjeren je na poduzetnike, ali i druge dionike iz Panonske, Sjeverne i Jadranske Hrvatske koji svojim radom doprinose usmjeravanju regionalnog gospodarstva prema prioritetnim definiranima u okviru Planova za industrijsku tranziciju.

Iskazom interesa svaki dionik postaje dijelom strateškog foruma ključnih dionika okupljenih u okviru pojedinog lanca vrijednosti te na taj način sudjeluje u kreaciji javnih politika za industrijsku tranziciju doprinoseći jačanju konkurentnosti regije. Iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti (u daljnjem tekstu: RLV) omogućuje dionicima da na vrijeme budu informirani o mogućnostima financiranja i otvorenim javnim pozivima kako bi uspješno koristili EU sredstva.

Nastavak zajedničkih aktivnosti, Ministarstvo planira kroz izdavanje jasnih smjernica i informiranje mapiranih dionika o mogućnostima financiranja u okviru procesa industrijske tranzicije kroz radionice i konferencije.

Više pronađite na službenoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.


Ispis

Kontakt:


Razvojna Agencija Općine Orebić
Obala pomoraca 24
+385 (0)20 412-071
razvojna.ora@gmail.com
Pon-Pet